МА Балсам за нега на кожа 3 во 1 – 250мл. -19582

248.00 ден

MA Balsam za nega na koza – 250ml. – 19582
Специјален производ за мокар изглед, чистење и нега на кожа. Содржи масло од авокадо. Безбеден за употреба. Благодарение на напредната формула спречува нејзино пукање и сушење. Поради големата концентрација на масло од авокадо ја продлабочува нејзината природна боја.