Лосион за заштита на кожа – Sonax 291141

480.00 ден

Losion za zashtita na kozha – Sonax 291141

Лосион за нежно чистење и одржување на внатрешните кожни површини во возилата, кај моторите и другите мазни кожни површини. Ги освежува боите и го враќа природниот мирис на кожата. Ефективно ја отстранува нечистотијата, маслото и другите наслаги од кожата. Ја прави кожата особено еластична и оневозможува нејзино напукнување. Силиконските восоци и восоците од пчели обезбедуваат извонредна и долготрајна заштита и ефект на одбивност на вода. Нето: 250 мл.