Кокпит спреј RED mat – Sonax 366241

370.00 ден

Kokpit sprej RED mat – Sonax 366241

Екстра моќен и модерно средство за инструмент табла со мирис Ги чисти и одржува сите пластични површини во внатрешноста на возилото. Ја одржува површината и структурата во мат ефект. Со ефект на одбивање на прашината и анти-статичен ефект. Без силикон и без растворувачи. Нето: 500 мл.

Нема залиха

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .