Кокпит млеко-Falcon

349.00 ден

Опис

Високо квалитетно млеко за заштита и реставрација на пластичните делови во возилото. По нанесувањет, производот остава сјаен слој. Употреба: Протресете пред употреба. Напрскајте на растојание од 20 cm. Пребришете со микрофибер крпа.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .