F Car Care Чистач на мотор – 650 мл. – 97029

149.00 ден

F Car Care Cistac na motor -650 ml. – 97029
Овозможува силна пенетрација и претворање во емулзија, способен за отстранување на маснотии и нечистотија на површината. Безопасно за гумени, пластични делови и обоените делови на моторот, отстранување на маснотиите, индустриска машинерија и друга опрема.