F Car Care Дизел адитив 354 мл. – 97030

149.00 ден

F Car Care Dizel aditiv 354 ml. – 97030
Помага во одржувањето на перформансите на моторот со полнење на секој резервоар. Создаден да помогне во спречување на таложење на наслаги кај дизел мотори. Без чистење, овие наслаги може да наштетат во перформансите, предизвикувајќи корозија и отпадно гориво. Употреба една боца – 30до50 литри гориво на секои 5000км.