Bell Антифриз -G12+ – 3414

240.00 ден

Bell Antifriz -G12+ – 3414

Не содржи нитрити, борати, фосфати и силикати. Погоден за најсовремени системи за ладење

• Има исклучително долг живот – до 5 години. Може да се меша со антифризи, кои не содржат силикати, како и со G11 и G12 антифриз

• Обезбедува одлична заштита од корозија и акумулација на бигор

• Производот се користи по разредување со дестилирана вода, според посакуваното ниво на заштита.

При разредување почитувајте пропорциите наведени на пакувањето.