Bell Антифриз -40 – 3370

140.00 ден

Bell Antifriz -40 – 3370

Антифриз 40 е течност против замрзнување што е веќе подготвена за полнење во системот за ладење и го штити истиот до температури од минус 36 степени Целзиусови.