Чистач на системот за гориво – Sonax 515100

220.00 ден

Cistac na sistemot za gorivo – Sonax 515100

Моќен адитив кој му помага на системот за гориво во постигнувањето на максимални перформанси. Го чисти карбураторот, доводните вентили, согорувачката комора, доводниот колектор, цилиндрите и клипните глави. Безбеден за сите компоненти на системот за гориво, ламбда сензорите и каталитичкиот конвертор. Нето: 500 мл.

Нема залиха