Чистач на мотор – Sonax 543200

480.00 ден

Cistac na motor – Sonax 543200

Брзо и темелно ги чисти сите типови на мсло во моторниот простор на возилата, машините и склопните места и алати. Производот има извонредна моќ на навлегување, што му овозможува негово пенетрирање до дури најнедостапните точки. Без фосфати. Без растворувачи. Нето: 500 мл.