Чистач на инџектор и карбуратор системи – Sonax 519100

329.00 ден

Cistac na ingjektor i kraburator sistemi – Sonax 519100

За елиминирање на проблемите како што се тешкотии при палењето, трокирање незадоволителна реакција на вбризгувачите, губиток на енергија зголемена емисија на издувни гасови. Ја редуцира емисијата на издувни гасови сведувајќи ја границата на дозволеното. Ги чисти валканите системи за вбризгување на горивото и карбураторите, вентилите, свеќиците и останатите делови за пренос на горивото. Го отстранува јагленот и остатоците од согорувањето од вбризгувачите и од влезниот повеќестран вентил. При редовна употреба, средството помага системот за гориво да се ослободи од штетни наслаги. Погодно е за нови и постари возила со вбризгувачи на горивото. Исто така е погодно за сите бензински мотори и за сите типови на бензини. Содржи алкохол, спречувачи на корозија, подмачкувачи и растворувачи. Нето: 250 мл.