Универзално масло Sonax – MoS2 339400

280.00 ден

Univerzalno maslo Sonax – MoS3 339400

Идеално средство за решавање на проблемите во автомобилскиот сектор, домаќинството, хоби секторот и техничките сервиси. Ги разлабавува рѓосаните или заглавени компоненти (завртки, нарвтки и прекинувачи) и ги заштитува од понатамошна корозија. Обезбедува слободно движење на бравите, заклучувачките механизми, шините, пружините и металните делови. Ги елиминира чкрипавите звуци кај прозорците, вратите и шарките. Нето: 400 мл. Ги заштитува, подмачкува и одржува чувствителните делови на електричните алати и мотори, механизми, апарати за домаќинство и градинарските машини. Исто така, погоден за чистење и одржување на оружје, фини механички инструменти и машини. Ги чисти, заштитува и подмачкува ланците и запчаниците на моторите и велосипедите. Може да се користи и како контакт спреј кај системите за палење, ја растерува влагата, ги одржува електронските компоненти чисти и оневозможува појава на електрични споеви. Го отстранува катранот, лепливите остатоци и етикетите.

Нема залиха

 

Начин на достава :

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 денари . Време потребно за достава е од 2-10 работни денови по процесирање на нарачката.
Бесплатна достава за нарачки над 1000 денари

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега