Силиконски спреј Sonax 400ml. 348300

765.00 ден

Silikonski sprej Sonax 400ml. 348300

Лизгачки и подмачкувачки агенс за возила и за домаќинства. Подмачкува, одржува и штити гума, пластика, дрво и метални делови. Ги неутрализира пискавите звуци. Погоден како лубрикант за ав томобилски антени, подвижни покривки, шини за седишта, шарки, фиоки, ролетни, патенти и сл. Има водоотпорен ефект и обезбедува чисти точки за подмачкување. Транспарентен и неутрален мирис. Со лесно распрскување двојниот систем за екстензивна и насочена апликација без размена на млазници. Може да се прска наопаку.