Одвијач Sonax 472200

220.00 ден

Odvijac Sonax 472200

Ги разлабавува закоравените и рѓосани делови како завртки, навртки и зглобови. Заштитува од корозија и ги подмачкува сите движечки делови. Без киселина. Не влијае на бојата, стаклата и гумата. Нето: 300 мл.

Нема залиха