Одвијач и подмачкувач Фалкон 220мл. – 97008

113.00 ден

Odvijac I podmackuvac Falcon 220ml. – 97008

Производот може да се користи на места каде непријатностите се предизвикани од рѓа, вклучувајќи

ги автомобилите, бродовите, домаќинствата, фабриките и електричните соби. Производот може

да се инфилтрира во областите на рѓа за кратко време и истата да ја забави. Доведува до намалување

на бучавата предизвикана од триењето помеѓу резервните или подвижни делови.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега