МА Средство за чистење на мотор 750мл. – 19048

199.00 ден

MA Sredstvo za cistenje na motor 750ml. – 19048
Средство за чистење на мотор. Многу силен и ефикасен агенс наменет за перење на мотор и други компоненти. Брзо ги отстранува мастите и маслата од површините и не ги оштетува деловите.
Безбеден за гумени површини. Пред употреба заштитете ги електронските делови.