МА Професионално средство за мотор 1л – 2032

248.00 ден

MA Profesionalno sredstvo za motor 1l – 2032

Течност за перење на мотори и делови од алуминиум. Совршен за обезмастување на моторот и други делови. Безбеден за алуминиум, дихтунзи и боја. Ефикасно ги остранува дамките, наслагите, нечистотиите од масло и маснотии и други загадувачи. Делуво многу брзо.

Употреба – Испркајте ја површината со производот и почекајте околу 1 минута. Потоа исплакнете со силен млаз вода. Во случај на многу тврдокорна нечистотија користете четка.