Лепак за гуми – Sonax 432300

639.00 ден

Lepak za gumi – Sonax 432300

Идеално помошно средство при патување. Лепакот за гуми ја враќа употребната функционалност на дупнатата гума без нејзина промена. Ги запечатува малите дупки на гумата и истовремено ја напумпува. Практичен, брз и безбеден. Нето: 400 мл.