Антифриз G13 bell 100 – 3401

240.00 ден

Antifreeze G13 bell 100 – 3401

G13 ги има истите перформанси како G12 , но се произведува со употреба на глицерин.
Глицеринот е многу помалку штетен за животната средина од гликол.

Погоден за сите возила над 2008 година.