Адитив за намалување на чад – Sonax 517100

379.00 ден

Aditiv za namaluvanje na cad – Sonax 517100

Ги оневозможува прекумерните емисии на чадот од издувниот систем кои резултираат од согорувањето во моторот. Вискозната формула ги запечатува протекувањата помеѓу нагризаните делови во моторот, ја подобрува компресијата, го намалува звукот на моторот и го заштитува од оштетувања. Нето: 250 мл.