Адитив за ДПФ Profitech – 19066

440.00 ден

Aditiv za DPF Profitech – 19066

Oрганско-метален дизел адитив за гориво кој се користи за регенерација на филтрите за дизел честички. DPFCC ја намалува температурата на палење на саѓи собрани во филтерот за дизел честички и ги оптимизира периодичните согорувања на акумулираните саѓи, процес познат како филтер регенерација. Уникатната комбинација на чист систем за гориво, чистото согорување со пониски емисии и катализирани честички на саѓи, помага во одржување на катализаторот, системот за рециркулација на издувните гасови (EGR), како и за турбо компресорот и неговите геометриско променливи ленти кои ги чисти од наслаги.