MA Virage Сет копресор и лепак за гуми – 94030

4,800.00 ден

MA Virage Set kompresor i lepak za gumi – 94030

Комплет сет за репарација на дупнати гуми. Висококвалитетен компресор со смеса за лепење на гуми. Може да се користи на пукнатини поголеми од 5 мм.

Благодарение на компресорот, заштитната обвивка се распоредува рамномерно околу целата гума и истовремено ја надувува.Пупмањето трае најмногу 5 мин.

Сетот ќе ви помогне без никакви алати и дополнителни раб. да ја поправите дупнатата гума и продолжите со патувањето.