MA Лепак за гуми (резерва) – 94029

1,700.00 ден

MA Lepak za gumi (rezerva) – 94029
Смеса за лепење на гуми, количина 450 ml,
Се карактеризира како безбеден за возила со сензори за гуми.
Се користи за автомобилски и лесни камионски гуми, вклучува воздушно црево