Собраќаен сет-Praxis

1,333.00 ден

Description

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Сообраќаен сет ЕУРО составен од: Безбедносен елек, Ракавици, Јаже за влечење, Гарнитура резервни сијалици, Кутија за прва помош, Рефлектен тријаголник, Противпожарен апарат

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .