Руски клуч 1:58 4800 N.M – 1720

2,480.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Ruski kluc 1:58 4800 N.M – 1720

– Се користи за: камиони, трактори, автобуси
– За професионална употреба
– CE сертификат
– Инструкции за употреба внатре
– 4 делови
– 1:58 kg. – 4800 N.M