Рефлектирачки конус Praxis 52298

449.00 ден

Reflektiracki konus Praxis 52298

Високо рефлективни, добри предупредувачки ефекти и во текот на денот и ноќта, анти-УВ, отпорност на стареење и издржлив.

Се користи на градилиште, автопат, заштита на општинските градини, изградба на јавни објекти..