Лопата на расклопување Praxis – Aшов 5118

540.00 ден

Lopata na rasklopuvanje Praxis – Ashov 5118

• Без разлика дали се одлучите за долги пустински одмори или се подготвувате за итни ситуации како што се гума заглавена во снег.
• Целата лопата може да се заклучи во целосен агол од 180 степени или ако е потребно агол од 90 степени за тесни ситуации.
• Лопата е долга 21 cm, со назабен раб за пила.
• Фин црн финиш.
• Кога целосно ќе се склопи, оваа лопата се вклопува во торба за носење од 24 см која е вклучена во самото пакување.
• Целосно распклопена: 58 см;