Копресорска пумпа 250 пси. 61014

689.00 ден

Kompresorska pumpa 250 psi. 61014

Овој пренослив воздушен компресор има мал електричен мотор кој го компримира воздухот во мал резервоар ( цилиндар). Таа може да биде вклучен на 12V. Таа е идеална за гуми за автомобили и велосипеди, спортски топки, воздушни чамци и играчки за надувување, итн. Бидејќи може да се напојува преку запалка во вашето возило.

Инструкции:
1. Приклучете го кабелот за напојување во DC 12V приклучокот за запалка за цигари.
2. Стартувајте го моторот и вклучете го прекинувачот.
3. Притиснете го конекторот на пумпата кон вредноста на воздухот на гумата и зашрафете го.
4. Мерачот ќе го покаже притисокот на гумата кога се аеротизира.
5. Обрнете внимание на манометарот, обично може да застанете по 2 до 3 минути (доаѓа до 206KPA).