Компресорска пумпа Praxis 2 цилиндри 300W – 61017

2,900.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Kompresorska pumpa Praxis 2 cilindri 300W – 61017
Компресор за воздух со 2 цилиндра може брзо да ги напумпа гумите на вашиот автомобил. Вискоквалитетен мотор со директен погон со цврт двоен цилиндар мотор.
Пумпа со висока ефикасност за да ги задоволи сите типови на гуми. 5 метарски кабел за напојување, кабли за надувување од 1 метар. Висококвалитетен приклучок кој може да се поврзе со гумата и да ја напумпа за 2 минути. Со компресорската пумпа може да одржите точен притисок на гумите со што ќе обезбедите безбедност и сигурност во сообраќајот.