Компресорска пумпа Метален 150 пси – 61015

1,599.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Kompresorska pumpa Metalen 150 psi – 61015

Овој пренослив воздушен метален компресор има мал електричен мотор кој го компримира воздухот во мал резервоар ( цилиндар). Таа може да биде вклучен на 12V. Таа е идеална за гуми за автомобили и велосипеди, спортски топки, воздушни чамци и играчки за надувување, итн. Може да се напојува преку запалка во вашето возило.

Карактерисики:

30 лит. во минута
Барометар кој точно го покажува и мери притисокот
Мал волумен, супер дизајн лесен за носење
Должина на кабелот за напојување – 3 метри
Должина на црево за воздух – 1 метар
30 мм цилиндер
Макс 10 Амп.
1400 г.
Време на надувување околу 2-3 мин.
Макс. притисок 150 пси