Пластични стеги Praxis 2,5 h 100 100kom. (925100)

33.00 ден

Plasticni stegi Praxis 2,5 h 100 100kom. (925100)

Брои на стеги: 100 Издржливост: 8 кг Арт. бр. 925100
Материјал: Најлон 66, 94В-2 со УЛ. сертификат. Издржливи на
толпина, добро изолирани, неразградливи и не стареат.