PRAXIS Универзална заштита за вет. стакло – 32807

399.00 ден

PRAXIS Univerzalna zastita za vet. staklo – 32807
Универзална заштита за ветробранско стакло и ретровизори. Водоотпорен материјал и УВ заштита, внатрешноста од мек материјал за да не го оштети возилото.
Сигурна заштита од сонце, измет, лоши временски услови, прашина, мраз и снег..