Заштитна церада Falcon (L)

1,180.00 ден

Опис

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Zastitna cerada Falcon (L)

  • Заштитната церада служи за заштита на автомобилот од УВ зраци, нечистотија, прашина, снег, мраз, индустриски загадувачи и измет од птици.
  • Супер квалитет и издржливост

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .