PRAXIS Привезок за клуч ПОМПОН – ТИРКИЗ – 23247

99.00 ден

PRAXIS Privezok za kluc POMPON – TIRKIZ – 23247
Украсете ја вашата чанта, торба, клуч или ранец со овој трендовски ПОМПОН привезок. Секое парче е уникатно во 6 различни бои.