PRAXIS Привезок за клуч ПОМПОН – СИВ – 23244

99.00 ден

PRAXIS Privezok za kluc POMPON – SIV – 23244
Украсете ја вашата чанта, торба, клуч или ранец со овој трендовски ПОМПОН привезок. Секое парче е уникатно во 6 различни бои.