Универзален држач за телефон Busy – 50666

169.00 ден

Univerzalen drzac za telefon Busy – 50666

Моќниот вакум овозможува прицврстување на држачот на речиси секаков тип рамна површина како метал, пластика па дури и гипс картон. Силиконски обложената рамка го држи безбедно и сигурно вашиот телефон или друг уред со секаков облик. Лесно се собира и прилагодува од различни агли. Држачот може да ротира во повеќе агли според потребите на возачот. Производот ги исполнува ROHS стандардите и не се употребува на база на лепила или магнети и може да издржи дневна светлина.