Магнетен држач за мобилен BUSY – 50649

399.00 ден

Magneten drzac za mobilen BUSY – 50649

Магнетни држачи имаат 4 ком. n45 магнети кои го држат вашиот уред безбедно
Лесно може да се инсталира
Ротира 360 степени
Можете да го поставите вашиот телефон под кој било агол за да избегнете блокирање на погледот
Уживајте во вашето безбедно возење.