Држач за телефон Busy – MiniVent 50670

148.00 ден

Drzac za telefon Busy – MiniVent 50670

-Компатибилен за 3.5” – 6.3” мобилни телефони како Iphone, Samsung, HTC, Nokia, Huawei, Blackberry -Опсег на отварање: 52 – 152мм -Лесна монтажа на вентилација кај повеќето типови на возила -Може да ротира за 360 и да се прилагоди во саканата позиција