Држач за телефон Busy – со вакум 50659

190.00 ден

Drzac za telefon Busy – so vakum 50659

Ротирачкото нагодување од 360 степени ќе Ви донесе неверојатно искуство КОМПАКТЕН, МОДЕРЕН И ЕДНОСТАВЕН Инструкции за употреба Едноставно, залепете го телефонот на горните вакумски вшмукувачи. Затоа што горните 8 вшмукувачи функционираат вакумски, мобилниот телефон може лесно да испадне доколку во нив дојде до навлегување на прашина или нечистотија. Ве молиме одржувајте ги вшмукувачите чисти и чистете ги пред употребата. Иновативен држач за мобилен телефон кој е различен од стандардните механички држачи, кој ќе Ви донесе ново корисничко чувство.

Нема залиха