Vesna+ акумулатор +78Ah Eh750

5,500.00 ден

Description

Vesna akumulator +78Ah Eh750

  •  Полнење на акумулаторот на паркирани и исклучени возила
  • Автоматско гасење кога батеријата ке биде целосно наполнета
  • Вградена над напонска или кратка спој заштита
  • Високо фреквентно полнење
  • Автоматска проверка на точниот поларитет

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .