АКУМУЛАТОР ЕКСИДЕ ЕА530 53АХ Р+

4,465.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Akumulator EXIDE EA530 53AH R+

›30% дополнителна моќност
›Полнење до 1,5 пати побрзо од стандардните акумулатори
›Идеални за високо опремени автомобили со моќни мотори
›Идеални за екстремни временски услови и урбани услови за возење
›Ги исполнува ОЕ барањата