АКУМУЛАТОР ЕКСИДЕ ЕА1000 100АХ Р+

Original price was: 7,900.00 ден.Current price is: 7,505.00 ден.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Akumulator EXIDE EA1000 100AH R+

›30% дополнителна моќност
›Полнење до 1,5 пати побрзо од стандардните акумулатори
›Идеални за високо опремени автомобили со моќни мотори
›Идеални за екстремни временски услови и урбани услови за возење
›Ги исполнува ОЕ барањата