Philips H7 Xtreme Vision pro150 – 569428

2,000.00 ден

Philips H7 Xtreme Vision pro150 – 569428
Подобрени перформанси на класичната халогена сијалица со високи перформанси. Xtreme pro150 нуди до 150% повеќе светлина од нормалната. Со осветлување до 70 метри повеќе. Дава поголема сигурност и видливост на патот во ноќните часови.
Зголемена издржливост благодарение на патентирано кварцно стакло (diamond precision). Ова стакло обезбедува заштита од надворешни УВ зрачења и екстремни временски услови (дожд, прашина,снег итн.)
Легален ECE сертификат за употреба на јавни патишта.