Philips H7 Racing Vision GT200 – 577928

2,120.00 ден

Philips H7 Racing Vision GT200 – 577928
Најмоќната халогена сијалица, креирана за страствени возачи. Неверојатни преформанси, нуди до 200% поголема осветленост. Вашите реакции ќе бидат побрзи и побезбедно возење.
– До 200% повеќе светлина од стандардната сијалица
– 80 метри зголемена видливост на патиштата
– Прецизно осветлување и издрживост
– 3500 к (боја на светло)
– Сертифицарни за употреба на јавните патишта