Philips H4 White Vision Ultra + W5W – 354909

Original price was: 1,750.00 ден.Current price is: 1,400.00 ден.

Philips H4 White Vision Ultra + W5W – 354909
– Боја на светлина – 4200 k
– Стилизиран и кул изглед
– Сосема нов изглед на вашиот автомобил
– Зголемена видливост на патиштата без нарушување и заслепување на останатите возачи
– вкупно 4 ком. (2 ком. H4 и 2 ком. позиција W5W)