NARVA H7 Range Power 110% 12V 55W 3350K (2 сијалици) – 480628

1,300.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
NARVA H7 Range Power 110% 12V 55W 3350K (2 сијалици) – 480628

Обезбедуваат 110% повеќе светлина на патот од 75 до 100 метри растојание пред возилото.

Подобрена видливост до 40 метри подолг светлосен конус.

Подобрени перформанси, подобрено осветлување на патот.

Кристализирано стакло што го спречува УВ зрачењето.