NARVA H1 Xenon Look 12V 55W 4500K (2 сијалици) – 486418

800.00 ден

NARVA H1 Xenon Look 12V 55W 4500K (2 sijalici) – 486418

Обезбедуваат студена бела боја 4500К со сличен ефект на ксенон. Го подобруваат изгледот на вашиот автомобил. Не се користи на јавни патишта.

Пакување – 2 сијалици.