Сијалици Philips H7 Racing Vision 2сиј. – 362374

1,800.00 ден

Sijalici Philips H7 Racing Vision 2bulb. – 362374

Карактеристики:
Реагирајте побрзо со 150% повеќе осветленост при возење во текот на ноќта. Колку повеќе можете да видите јасно, толку побрзо може да реагирате на она што се појавува на патот. Предните фарови Philips RacingVision ја зголемуваат вашата видливост до 150% поголема осветленост. Така да добиете да уживате во побезбедно, попријатно патување.

Нема залиха

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .