Сијалици Philips H4 Long Life Eco vision 2Ком. – 362572

559.00 ден

Sijalici Philips H4 Long Life Eco vision 2Pcs – 362572

Повисок животен век, помалку замена на сијалици.
Уморни од постојано менување на светилките од фарот? Со поголем животен век на сијалицата, Philips LongLife EcoVision е избор за возачите кои бараат минимизирање на одржувањето на нивните возила.