Сијалици Philips H1 Long Life Eco vision 2Ком. – 362558

Original price was: 640.00 ден.Current price is: 512.00 ден.

Sijalici Philips H1 Long Life Eco vision 2Pcs – 362558

Повисок животен век, помалку замена на сијалици.
Уморни од постојано менување на светилките од фарот? Со поголем животен век на сијалицата, Philips LongLife EcoVision е избор за возачите кои бараат минимизирање на одржувањето на нивните возила.